Cuina valenciana sense carn

140 receptes veganes, ovolactovegetarianes i pescetarianes

Autor: CHELO PEIRÓ SANCHIS,

Sección: GASTRONOMÍA - COCINA GRAL

Cuina valenciana sense carn

Cuina valenciana sense carn

22,95€ IVA INCLUIDO

Editorial:
-
Publicación:
01/12/2025
Colección:
Tastaolletes
Ver ficha completa

NO DISPONIBLE

Sinopsis

Cada dia més, hi ha un interés creixent per una alimentació sana, sostenible i variada. Volem receptes saboroses que ens facen gaudir del menjar i ser respectuosos, alhora, amb el nostre entorn i el futur del planeta. En este context, la cuina valenciana sense carn ens oferix un repertori extraordinari que combina tradició, producte fresc i creativitat, que ací recopila …

Cada dia més, hi ha un interés creixent per una alimentació sana, sostenible i variada. Volem receptes saboroses que ens facen gaudir del menjar i ser respectuosos, alhora, amb el nostre entorn i el futur del planeta. En este context, la cuina valenciana sense carn ens oferix un repertori extraordinari que combina tradició, producte fresc i creativitat, que ací recopila la reconeguda cuinera i divulgadora gastronòmica Chelo Peiró. Este llibre reunix fins a 140 receptes veganes, ovolactovegetarianas i pescetarianes, a més d'un bon grapat de consells, informacions i col·laboracions, que mostren la versatilitat del receptari valencià amb tota classe d'arrossos, entrants, picadetes, esmorzars, sopes, plats de verdura, llegums, guisats o postres, que amplien les opcions saludables de la nostra cuina. Amb més de 200 fotografies, pròleg de Cuchita Lluch i articles de destacats autors, com Àngels Gregori, Jorge García Polop, Casimir Romero, Juan S. Gayà, Paloma Iglesias, Vicent Faro, Salvador Sebastià o Joan R. Morell, Cuina valenciana sense carn és una completa guia per a menjar amb molts més vegetals sense perdre la nostra essència mediterrània.
Leer más

Más libros de CHELO PEIRÓ SANCHIS,

Más información del libro

Cuina valenciana sense carn

Editorial:
-
Fecha Publicación:
Formato:
Normal tapa blanda (libros)
ISBN:
979-13-88047-01-5
EAN:
9791388047015
Nº páginas:
216
Colección:
Tastaolletes
Lengua:
VALENCIANO
Alto:
24 mm
Ancho:
16 mm
Sección:
GASTRONOMÍA
Sub-Sección:
COCINA GRAL
CHELO PEIRÓ SANCHIS (Oliva, 1954) és llicenciada en Pedagogia, especialitzada en educació especial. Ha impartit classes de ball i tallers de cuina i lectura per a xiquets i xiquetes durant molts anys. Ha publicat una gran quantitat de llibres gastronomia i cultura culinària, com La cuina de la Safor (2015), Dolços valencians (2017), Larròs i el seu món (2019), Hui fem coques (2020), Coques valencianes (2021), Cuina de poble (2023) o Arroces: 101 recetas (2024).

Otros libros en GASTRONOMÍA

También te pueden interesar